Loading Laddar...
 

Köpvillkor

Köpvillkor

Följande villkor gäller för Gerthsbo Trafikskola:s försäljning i Sverige över Internet till konsument.

Köpvillkor

Beställning av en vara eller tjänst sker på vår hemsida.

Betalning görs i samband med beställningen och med kontokort. Kontokort innebär att du betalar din order direkt via kontokort (Visa eller Mastercard). Vi samarbetar med DIBS Payment Services.

När du beställt och betalat skickar vi en orderbekräftelse till dig.

För att handla måste du vara över 18 år. Är du ännu inte 18 år måste du ha målsmans tillstånd för att få handla.

Genom att genomföra köpet intygar du som kund att du har tagit del av och godkänt villkoren för kursen som presenteras under INFO till varje kurs.

Priser

Priserna anges i svenska kronor och inkluderar moms om inget annat anges. Priset på varan/tjänsten är det som anges på webbplatsen på beställningsdagen. Fraktkostnad tillkommer alltid om beställningen avser en vara.

Vi reserverar oss mot uppenbart felaktiga priser. Vi förbehåller oss också rätten att ändra priser och sortiment utan särskilda notiser om detta.

Leverans och frakt

Du får dina varor inom 2-4 arbetsdagar efter det att vi fått din beställning. Vi svarar inte för dröjsmål som beror på hinder utanför vår kontroll (force majeure).

Vi levererar endast inom Sverige.

För varor som inte levereras över Internet tillämpar vi enhetsfrakt på 50 kr per order. Vid avhämtning av varor utgår ingen fraktkostnad.

Paket som inte hämtas ut

Hämtar du inte ut ditt paket alls, så skickas det tillbaka till oss. Vi tar då ut en avgift på 150 kr för att täcka de kostnader vi har i samband med det outlösta paketet. Outlösta varor omfattas normalt inte av ångerrätten.

Ångerrätt/retur

Du har alltid 14 dagars ångerrätt när du handlar online. Det innebär att du kan skicka tillbaka oanvända och oskadda varor inom 14 dagar från att du mottagit ditt paket eller, om du beställt en tjänst, ångra ditt köp inom 14 dagar från det att avtalet ingicks. För att utnyttja din ångerrätt måste du alltid senast inom 14 dagar från det att du tog emot varan eller ingick avtalet om tjänsten meddela Gerthsbo Trafikskola att du vill utnyttja din ångerrätt. Gör du inte detta har du inte längre rätt att ångra ditt köp.

Observera att ångerrätten inte gäller en tjänst om fullgörandet har påbörjats, till exempel om du har öppnat och godkänt villkoren i elevcentralens profil.

Kostnaden för retur av beställd vara bekostas av dig.&

Innebär köpet en lektion så gäller även följande:

Du får max köpa 1 testlektion per person. 


Avbokning:

Bland annat innebär den att jag måste avboka senast kl 13 dagen innan lektion. Om jag avbokar senare debiteras jag fullt lektionspris. Vid sjukdom och om du hör av dig så fort som möjligt utgår ingen avgift, i vissa fall kan vi kräva sjukintyg.

Alkokontroll:
Jag förbinder mig att göra ett utandningsprov i bilens alkolås eller alkoblås vid varje körlektion. Om alkolåset indikerar EJ OK så tas provet om efter att jag sköljt munnen med vatten. Om resultatet är detsamma så ställs lektionen in och jag måste ändå betala full avgift. Jag får ett munstycke till alkolåset i samband med första lektionen. Detta är jag skyldig att ta med mig vid varje körlektion. Om jag glömmer mitt munstycke så får jag ett nytt mot en kostnad av 10 kr. Vi lärare blåser vid lärarens första lektion, första lektionen efter lunch, eller om du som elev ber om det. Läraren blåser tillsammans med eleven.

Betalning och priser
Köpta lektioner och insatt elevsaldo är giltig i 2 år från inköpsdatum

Legitimation
Jag måste ha godkänd legitimation med vid testlektionen om polisen vill göra en identitetskontroll när vi är ute och övningskör. Det är mitt ansvar att legitimationen är giltig och i oskadat skick. 

Körkortstillstånd
Jag måste ha ett körkortstillstånd men behöver inte ta med det vid övningskörning eller prov. Det räcker med godkänd legitimation.